Sortowanie
Źródło opisu
Katalog księgozbioru
(3)
Forma i typ
Książki
(3)
Publikacje naukowe
(3)
Dostępność
nieokreślona
(3)
Placówka
Czytelnia główna
(3)
Autor
Flaczyk Ewa Maria
(1)
Gawęcki Jan
(1)
Górecka Danuta
(1)
Korczak Józef
(1)
Libudzisz Zdzisława
(1)
Zbierska Janina
(1)
Rok wydania
2010 - 2019
(2)
2000 - 2009
(1)
Okres powstania dzieła
2001-
(2)
Kraj wydania
Polska
(3)
Język
polski
(3)
Odbiorca
Szkoły wyższe
(1)
Przynależność kulturowa
Literatura polska
(2)
Temat
Mikroorganizmy
(1)
Ochrona konsumenta
(1)
Odnawialne źródła energii
(1)
Odpady
(1)
Surowce zwierzęce
(1)
Towaroznawstwo żywności
(1)
Zmiany klimatyczne
(1)
Żywność
(1)
Żywność fermentowana
(1)
Żywność probiotyczna
(1)
Gatunek
Materiały konferencyjne
(1)
Monografia
(1)
Podręczniki
(1)
Towaroznawstwo
(1)
3 wyniki Filtruj
Książka
W koszyku
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Czytelnia główna
Brak informacji o dostępności: sygn. C 66/69 (1 egz.)
Książka
W koszyku
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Czytelnia główna
Brak informacji o dostępności: sygn. C 57 (1 egz.)
Brak okładki
Książka
W koszyku
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Czytelnia główna
Brak informacji o dostępności: sygn. C 502/504 (1 egz.)
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej